Så här säger kunderna

”Varma, starka händer som varsamt lyssnar in mina muskler och tar i där det behövs. En av de bästa massöserna som jag varit hos.”

”Mycket bra massage, ingen hård och efter behov. Det känns alltid bra på rätt ställen efteråt.”

”Jag tycker Ulrika är bäst för hon känner in vilken massage jag behöver. Eftersom hon är så mångsidig, blir det alltid det som är bäst för just mig, just den dagen. Tack Ulrika!”

”Ulrika hittar alla knutar. Har räddat mig många gånger. Otroligt bra massage även att det kan kännas *otroligt* smärtsamt ibland.”

”Efter många år med olika massörer, har jag funnit min favorit. Är en mycket nöjd kund.”

”Jag kommer i eftermiddag så jag kan verkligen rekommendera denna massör!”

”En skön och avkopplande massage stund i hemmamiljö. Jag är jättenöjd med mina behadlingar.”

”Hon är duktig och lyhörd. Hittar mina ömma punkter. Man går därifrån som en ny människa, och längtar redan efter nästa gång.”

”Tack för världens bästa massage. De små men ack så viktiga detaljer får Ulrika till. Varje muskel tas om hand och får det som den behöver. När hon masserat en kroppsdel är det så mysigt att hon stoppar om den med den goa filten.”

”Ulrika är den bästa massör man kan ha. Så är hon rar och trevlig också. Kram o ha det så bra

”Hon är bra på att lyssna in var man har besvär och jobbar sedan efter det. Kör inte alltid bara en bestämd följd utan är öppen för förändring.” 

”Att få massage av Ulrika får mig att känna mig berörd inspirerad och omstoppad. TUSEN TACK!”

”Mina massage behandlingar hos dig är toppen, min ischias blir inte så påtaglig, ibland inte alls, vilket är skönt”

”Otrolig lyhörd och har känsla för både kropp och själ, känner mig som en bättre version av mig själv och är fylld av energi efteråt!

”Jag skulle varmt rekommendera att gå på massage hos Ulrika. Hon var lyhörd för mina önskemål t.ex. vart hon skulle lägga fokus under massagen samt med vilken styrka hon skulle massera. Hon var även duktig på att hitta och känna efter punkter som krävde extra tid under massagen. Min rygg och nacke känns mycket bättre och jag kommer definitivt boka tid hos Ulrika igen!”

”Man kommer till Ulrika som ett vrak i kroppen och går där ifrån som en ny människa. Hon har hjälpt mig otroligt mycket med min stela kropp. Hon anpassar massagen efter varje individ, lyssnar och känner vad som behövs göras. Kan verkligen rekommendera henne som massör, hon är fantastisk duktig.”